5 Συμβουλές από τους ειδικούς + MaleExtra είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να Καθυστέρηση Οργασμού (Ανθεκτικό Sex)

Οργασμός έρχεται πολύ σύντομα συχνά δημιουργεί προβλήματα άγχους, και να μην κάνει ενθουσιασμένος. Όταν πλησιάζει τα δευτερόλεπτα θα «εκραγεί», που συνήθως αρχίζουν να ανησυχούν. Και σαν ένα φαινόμενο χιονοστιβάδας, το ενοχλητικό πράγμα, καίνε το νευρικό σύστημα και να επιταχύνει την εκσπερμάτιση.

Αν θέλετε να αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να κερδίσει το άγχος στο μυαλό σας, αντί να προσπαθεί να εκτρέψει την μη σεξουαλική φαντασία,” δήλωσε ο David Rowland, Ph.D. , καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Valparaiso.

Εδώ είναι 5 απλές συμβουλές για να αναβάλει οργασμό σας, που θα σας κάνει πιο ισχυρό στο κρεβάτι:

  • Έμφαση στην όμορφη εμπειρία. Εστίαση σε πόσο μεγάλη είναι η σεξ που αντιμετωπίζετε. Προσπαθήστε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη τίποτα διάταγμα, όπως τα χείλη του συντρόφου σας, η αναπνοή του, η κίνηση των γοφών ή τους ώμους. Ίσως αυτή η ιδέα για τη νέα σας εμφάνιση. Όμως, ο μόνος τρόπος να γνωρίζουμε αν αυτές οι συμβουλές μπορεί να λειτουργήσει καλά για σας είναι να το δοκιμάσετε.

“Αν σας αρέσει η συγκίνηση του σεξ, τότε θα επικεντρωθεί πλέον στο μυαλό σας:« Τι θα συμβεί αν τελειώσει πολύ γρήγορα, » λέει ο Rowland.

  • Διατηρήστε τον ενθουσιασμό. Εάν το αισθάνεστε τον εαυτό σας πλησιάζει την γραμμή του τερματισμού πάρα πολύ γρήγορα, με την παραδοχή ότι σας επιτρέπει να “τραβήξει πίσω” πριν να είναι πολύ αργά.

“Υπάρχουν τόσες πολλές σκέψεις που μπορεί να επιβραδύνει την άφιξη του οργασμού. Έτσι, θα πρέπει να διατηρήσει το δικό σας επίπεδο του ενθουσιασμού,”  δήλωσε ο Michael Parelman, Ph.D. , καθηγητής κλινικής ψυχολογίας και της αναπαραγωγικής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Cornell

  • Ειλικρινής στο σύντροφό σας. Πείτε στο σύντροφό σας ότι θα πρέπει να επιβραδύνει το παιχνίδι ». Πες της, «Είσαι τόσο καυτό. Δεν θα διαρκέσει πολύ, αν συνεχίσουμε έτσι” ή ακόμα και να σταματήσει για μια στιγμή όταν είστε μέσα στο panis λέγοντας “κρατήστε σε ένα λεπτό,”  τότε θα τον τονώσει το στόμα ή με το χέρι μέχρι να είστε λίγο πιο ήσυχο. Επιπλέον, καταδεικνύει την αυταρέσκεια δεν είναι το παν για σας. Σε αυτό το σημείο μπορείτε πραγματικά δει ως κύριος.

“Το να είσαι ανοιχτό με αυτόν τον τρόπο δείχνει το σύντροφό σας ότι είστε βέβαιοι σεξουαλικά,” δήλωσε ο Rowland

  • Βοηθήστε το σύντροφό σας. Οικεία ατμόσφαιρα εξαφανίζεται ξαφνικά θα προκαλέσει η κατάσταση να είναι παράξενο. Αν το κάνει θα ‘Finish’ γρήγορα, φροντίστε να την βοηθήσει να επιτύχουμε »need’- της και να μειώσει την πίεση που αισθάνεστε για να εκτελέσει άριστα το επόμενο γύρο.

«Πολλοί τρόπους μπορεί να γίνει για να ικανοποιήσει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ, μερικές από τις οποίες παίζει γλώσσα κατά φιλιά και το στοματικό σεξ», είπε ο Parelman.

  • Smart Φύλο, Δεν είναι απλώς Ανθεκτικό σεξ. Έρευνα από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο Winona, δείχνει ότι οι περισσότεροι άνδρες ερμηνεύουν λανθασμένα «καλό σεξ» με «ανθεκτική σεξ». Και οι γυναίκες δεν σκέφτονται για τον όρο. Προσοχή, συναρπαστικά ερωτικά παιχνίδια, και τι λένε μετά από το σεξ είναι πιο σημαντική όταν δίνει χαρά σε γυναίκες.

Με βάση την έρευνα που διεξάγεται από ορισμένους εμπειρογνώμονες, οι παραπάνω συμβουλές μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά για τους περισσότερους άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ. Ωστόσο, για κάποιο άλλο είδος του ανθρώπου, εξακολουθούν να χρειάζονται “επιπλέον στήριξη” στην κρεβατοκάμαρα, επειδή μερικές φορές κάποια από αυτά είναι συχνά εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν “γρήγορο σεξ”, ακόμη και ανικανότητα πριν από τη «μάχη». Ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα χρησιμοποιούνται ευρέως για να τους βοηθήσει ισχυρών ανδρών και πρωταθλητές στο κρεβάτι ήταν Male Extra. Γιατί θα πρέπει Male Extra;

Αρσενικό Extra είναι μια καθιερωμένη εταιρεία που έχουν αφιερώσει τα τελευταία 15 χρόνια για την έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων υγείας. αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με κάποιο από τα προϊόντα μας.

«Με πάνω από 12 εκατομμύρια κάψουλες που πωλούνται σε περισσότερα από 150.000+ ικανοποιημένους πελάτες , Male Extra ™ είναι ένας από τους κορυφαίους της, μεγαλύτερη αρσενικά προϊόντα αυξήσεων στην αγορά.”

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για MaleExtra ™

Πώς λειτουργεί το MaleExtra;

Mrloseweight-Διαφήμιση-Male-Extra

Η ικανοποίηση του σεξ – τόσο για εσάς και το σύντροφό σας – βασίζεται σε μια καλή, σκληρή, μακροχρόνια στύση. Και ένα καλό, σκληρό, μακράς διάρκειας στύση στηρίζεται στην ροή του αίματος. Αρσενικό Extra ™ χρησιμοποιεί ένα ισχυρό συγχώνευση των αποδεδειγμένα φυσικά συστατικά για να βοηθήσει να αυξήσει το μέγεθος, τη σκληρότητα και τη βιωσιμότητα της στύσης σας , αυξάνοντας τη ροή του αίματος στο πέος σας.

Κατά τη διάρκεια μιας στύσης, οι ιστοί του πέους γεμίζουν με αίμα. Το περισσότερο αίμα οι ιστοί αυτοί κατέχουν, το μεγαλύτερο και πιο δύσκολο πέος σας γίνεται. Αρσενικό Extra ™ διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία που οδηγούν στους ιστούς στύσης στο πέος σας, αυξάνοντας τη ροή του αίματος σε αυτά όταν έχεις στύση. Αυτή η αύξηση της ροής του αίματος στο πέος σας, σας δίνει μεγαλύτερο, πιο δύσκολο, μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις, και σας επιτρέπει να βιώσουν πιο ισχυρή, πιο έντονους οργασμούς.

mrloseweight-οφέλους-of-αρσενικό-έξτρα

Αυτό δεν είναι όλα. Βελτίωση της ροής του αίματος σημαίνει επίσης οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά παραδίδονται πολύ πιο γρήγορα στα κύτταρα σας, καθυστερώντας την κόπωση και ενισχύοντας την αντοχή σας κατά τη διάρκεια του σεξ. Με Αντρας Extra ™ μπορείτε να δώσετε το σύντροφό σας τι θέλουν πραγματικά με το ροκ-σκληρό στύση και όλη τη νύχτα αντοχή.

Τι είναι το πραγματικό όφελος του MaleExtra

Mrloseweight-αρσενικό-εξω-αποτέλεσμα-in-εβδομάδεςΑρσενικό Extra προσφέρει πραγματικά οφέλη για τους χρήστες σε ένα θέμα μηνών. Μοναδικό μείγμα MaleExtra των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών και ισχυρά συστατικά ανέγερση-ενισχύοντας σας δίνει μεγάλα αποτελέσματα με μόνο τρία χάπια την ημέρα . Έτσι, μόλις λάβει τρεις Male Extra κάψουλες ™ κάθε μέρα με το πρωινό σας ή άλλο γεύμα, και να απολαύσετε μεγαλύτερο, πιο δύσκολο στύσεις και μια υπερ-χρεώνονται σεξουαλική ζωή! Βεβαιωθείτε ότι πίνετε πολύ νερό για να αποφύγετε την αφυδάτωση.

Πολλοί από τους ικανοποιημένους πελάτες μας έχουν δει μια αύξηση στο μέγεθος του πέους σε στύση τους μεταξύ 0,8 – 2,6 ίντσες πάνω από ένα 3 – περίοδο 6 μηνών με τη χρήση Male Extra ™ κάθε μέρα. Με μεγαλύτερο, πιο δύσκολο στύσεις, πιο έντονους οργασμούς, και μια τεράστια ώθηση στην αντοχή σας στην κρεβατοκάμαρα, δεν υπάρχει άλλο αρσενικό συμπλήρωμα εξάρτημα όπως Αρσενικό Extra ™.

Τα αποτελέσματα ποικίλλουν μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων, αλλά οι περισσότεροι από Male Extra πελάτες αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα μέσα στις πρώτες λίγες εβδομάδες λήψης Male Extra ™. Για να δείτε τα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να συνεχίσετε να παίρνετε Male Extra ™ κάθε μέρα. Η πλέον να συνεχίσει να λαμβάνει Male Extra ™, καλύτερα τα αποτελέσματα που θα πάρετε.

Είναι η οποιαδήποτε αρνητική παρενέργεια της MaleExtra

Όποιος ενδιαφέρεται για αυτό το συμπλήρωμα θα πρέπει να διαβάσουν πολύ προσεκτικά αυτή την ενότητα. Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε όλα τα συστατικά του Male Extra είναι φυσικά και δεν φέρει καμία αρνητική παρενέργεια. Ωστόσο, κατά την προσωπική μου έρευνα, ανακάλυψα μερικοί άντρες παρουσίασαν πρόβλημα, όπως μη φυσιολογική εφίδρωση, σύρετε την αφυδάτωση και ήπια κατάθλιψη. Αλλά είναι μερικές αναφορές από αυτά προβλήματος και την πλειοψηφία των Male Extra σχόλια είναι θετικά. Είναι συνιστάται για όλους να πάρουν τα χάπια σύμφωνα με το μπουκάλι που αναφέρεται στη φιάλη. Μην προσπαθήσετε να υπερβαίνει και ακολουθήστε τις οδηγίες προσεκτικά. Αν είστε υγιείς και δραστήριοι λαμβάνουν αυτά τα χάπια χωρίς καμία ανησυχία.

“Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες από το Male Extra ™.”

Αγορά MaleExtra ™ από την Επίσημη Ιστοσελίδα

MaleExtra Μαρτυρία Πελατών

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με Male Extra, στατιστική ανάλυση των δεδομένων, οι πωλήσεις και η επιστήμη δεν είναι αρκετό χωρίς τις μαρτυρίες από τους χρήστες. Επειδή μαρτυρία τους χρήστες που πρέπει να αποδείξει στις πληροφορίες του προϊόντος είναι ακριβή γεγονότα επί του εδάφους το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αναφορά ή μια δεύτερη γνώμη πριν από τους μελλοντικούς χρήστες θα χρησιμοποιήσουν πραγματικά Male Extra. Εδώ θα παρουσιάσει μερικές από τις μαρτυρίες των χρηστών Άντρας επιπλέον που έχω κατεβάσει από το επίσημο site:

“Έχω χρησιμοποιήσει το πέος αντλίες πριν και βρέθηκε να είναι πολύ προσωρινή, γι ‘αυτό ήταν κάτι περισσότερο από μια ευχάριστη έκπληξη όταν MaleExtra με βοήθησε να ενισχύσει μόνιμα το μέγεθος του πέους μου κατά 1,7 ίντσες σε πάνω από ένα μήνα. Ακόμα και ο συνεργάτης μου είναι συγκλονισμένη από το πόσο γρήγορα το πέος μου έχει μεγαλώσει. Ωστόσο, αυτή δεν θα αλλάξει το νέο μου για τον κόσμο. Δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια της από πάνω μου “.   – Will Timpson, Γυμναστήριο εκπαιδευτή, ΗΠΑ, Νότια Καρολίνα

“Απλά θέλω να σας ευχαριστήσω για τη διαφορά που έχετε κάνει με την εμπιστοσύνη μου, την αντοχή, και τη συνολική υγεία του πέους. Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να επηρεάσει κάθε άνθρωπο, και μπορεί να είναι η ψυχή καταστρέφοντας όσο περισσότερο συνεχίζεται. Αλλά συμπληρώματα και ασκήσεις έχουν κάνει μια πραγματική διαφορά στην σεξουαλική μου ζωή. Τώρα είμαι στον έλεγχο της εξουσίας διαμονή μου και πρόωρη εκσπερμάτιση δεν υπάρχουν πια. Πλέον διαχείρισης για τη βελτίωση οργασμούς μου και το μέγεθος του πέους έχει προκαλέσει σοβαρά μια πλευρά του εαυτού μου που δεν ήξερα υπήρχαν. Τώρα είμαι πλέον φοβούνται να πειραματιστούν “.  Toby Καμίνι, ηλεκτρολόγος, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Βαλτιμόρη

«Αγαπώ τον έλεγχο ασκήσεις MaleExtra του με βοήθησαν να εφαρμόσουν στο πέος μου. Ποτέ δεν αναμένεται να παρατηρήσετε μια τέτοια σημαντική αύξηση της λίμπιντο, την αρρενωπότητα και την αντοχή μου, αλλά αυτές οι 34 απλές ασκήσεις με βοήθησαν να αξιοποιήσει τη σεξουαλική μου όρεξη και την εμπειρία εξ ολοκλήρου έντονους οργασμούς. ”  Luke Κάιν, Διευθύνων Σύμβουλος, ΗΠΑ, Illinois

Πώς μπορώ να αγοράσω MaleExtra;

Μπορείτε να αγοράσετε Αρσενικό Extra ™ με την εμπιστοσύνη από την επίσημη ιστοσελίδα (παρακαλώ, μην αγοράσετε αυτό το προϊόν από το Amazon ή το e-Bay), γνωρίζοντας ότι αυτό είναι που υποστηρίζεται με, κανένας κίνδυνος δεν ταλαιπωρία εγγύηση 60 ημερών επιστροφής χρημάτων . Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε 100% ικανοποιημένοι, απλά επιστρέψτε υπόλοιπα Male Extra ™ κάψουλες σας μαζί με όλα τα αρχικά σας συσκευασία εντός 60 ημερών από την παράδοση για την πλήρη επιστροφή χρημάτων, εκτός από τα έξοδα αποστολής.

Πόσο κοστίζει?

Αρσενικό Extra προσφέρει 3 πακέτα αγορές με μειωμένες τιμές για κάθε πακέτο σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της.

1ο Πακέτο 2ο Πακέτο
(πιο δημοφιλή και καλύτερα Αποτέλεσμα)
3ο Πακέτο
mrloseweight-MaleExtra-τιμή-01A mrloseweight-MaleExtra-τιμή-2α mrloseweight-MaleExtra-τιμή-03A

Είναι ένα ακριβό προϊόν;  Η απάντηση είναι «Abselutely ΟΧΙ!”, Όταν σε σύγκριση με τα οφέλη που μπορείτε να πάρετε για την πραγματική αργότερα στη ζωή σας:

  • Καλύτερη σεξουαλική ζωή
  • Εκτιμήθηκε και προτιμώμενο συνεργάτη, λόγω της «δύναμης» της κρεβατοκάμαράς σας
  • Η εμπιστοσύνη αυξάνεται επειδή μπορεί να ικανοποιήσει το σύντροφό σας στο κρεβάτι με το μέγεθος του πέους και ανθεκτικό σεξ που παρέχετε για το σύντροφό σας
Κάντε κλικ εδώ για MaleExtra ™ Ειδική Έκπτωση έως