5 съвета от експерти + MaleExtra са най-ефективният начин да се забави Orgasm (Durable Sex)

Оргазмът идва твърде скоро често създава проблеми на тревожност, а не да се вълнувам. При приближаване на секундите ще “експлодират”, вие обикновено започват да се притесняват. И подобно на ефекта на снежната топка, смущаващото нещо, горят нервната система и ускоряване на еякулация.

Ако искате да издържи дълго време, което трябва да спечели тревожност в мозъка си, вместо да се опитва да отклони несексуална въображението,” каза Дейвид Роуланд, доктор , професор в университета в Валпараисо.

Тук са 5 прости съвети, за да отлагат си оргазъм, който ще ви направи по-мощен в леглото:

  • Съсредоточете се върху красиво преживяване. Съсредоточете се върху това как голяма пола, които срещате. Опитайте се да изберете конкретен указ нищо, като устните на партньора си, дишането му, движението на бедрата или раменете. Може би тази идея за новия си външен вид. Но, единственият начин да се знае, ако тези съвети могат да работят добре за вас е да го пробвам.

“Ако вие се наслаждавате на тръпката от секс, тогава вече не се фокусира върху ума си:” Ами ако завърши твърде бързо, “ казва Rowland.

  • Дръжте вълнение. Ако се чувствате себе си приближава до финала твърде бързо, като го признава ви позволява да “дръпне назад”, преди да е станало твърде късно.

“Има толкова много мисли, които могат да забавят пристигането на оргазма. Така че, трябва да се поддържа свой ​​собствен ниво на възбуда,”  каза Майкъл Parelman, доктор , професор по клинична психология и репродуктивната медицина в университета Корнел

  • Честно да ви партньор. Кажи на партньора си, че трябва да се забави играта “. Кажи й, “Ти си толкова горещо. Аз няма да продължи дълго, ако продължаваме така” или дори да спре за момент, когато сте вътре в Панис, като казва “държат на една минута”,  след което можете да го стимулират орално или ръчно, докато Ако сте малко по-тих. В допълнение, тя демонстрира самозадоволяване не е всичко за вас. В този момент вие всъщност се разглежда като джентълмен.

“Да бъдеш отворен по този начин показва, партньорът ви, че сте уверени, сексуално,” каза Rowland

  • Помогнете на вашия партньор. Интимна атмосфера изведнъж изчезва ще доведе до ситуацията да бъде странно. Ако не ви “Край”, бързо, Уверете се, че да й помогне да се постигне си “need’- и намаляване на налягането се чувствате да изпълнява оптимално следващия кръг.

“Много начини може да се направи, за да задоволи една жена по време на секс, някои от които са се възпроизвежда език, когато целува и орален секс”, каза Parelman.

  • Смарт секс, а не само Durable секс. Изследвания от Winona State University, показва, че повечето мъже погрешно тълкуват “добър секс” с “траен секс”. И жените не мислят за срока. Внимание, вълнуваща любовна игра, и това, което казвате след секс е по-важно, когато тя дава удоволствие при жените.

Въз основа на изследване, проведено от някои експерти, посочените по-горе съвети могат да работят ефективно за повечето мъже по време на секс. Въпреки това, за някакъв друг вид човек, те все още се нуждаят от “допълнителна помощ” в спалнята, защото понякога някои от тях са все още често изпитват “бърз секс” дори импотентност преди “битката”. Един от най-добрите добавки са широко използвани, за да им помогне силни мъже и шампиони на леглото беше Мъж Extra. Защо трябва Мъж Extra?

Мъж Extra е утвърдена компания, които са посветили последните 15 години за изследвания и развитие на иновативни продукти за здравето. Нашият екип за обслужване на клиенти са на разположение 24/7, за да отговори на всички въпроси, които имате за някой от нашите продукти.

“С над 12 милиона капсули продават на повече от 150.000+ доволни клиенти , Мъж Extra ™ е един от водещите, най-доверените мъжки аксесоар продукти на пазара.”

Кликнете тук, за да научите повече за MaleExtra ™

Как действа MaleExtra?

Mrloseweight-Banner-Male-Extra

Задоволяването секс – за вас и вашия партньор – разчита на добър, твърд, дълготрайна ерекция. И добър, твърд, дълготрайна ерекция разчита на притока на кръв. Мъж Extra ™ използва мощен синтез на доказани природни съставки, за да помогне за увеличаване на размера, твърдостта и устойчивостта на ерекциите Ви чрез увеличаване на притока на кръв към пениса.

По време на ерекция, тъканите в пениса си пълнят с кръв. Колкото повече кръв тези тъкани притежават, по-големите и по-трудно си пениса става. Мъж Extra ™ разширява кръвоносните съдове, което води до еректилна тъкан в пениса, увеличаване на притока на кръв към тях, когато имате ерекция. Това увеличение на притока на кръв към пениса ви дава по-голяма, по-трудно, по-продължителната ерекция, и ви дава възможност да изпитват по-силни, по-интензивни оргазми.

mrloseweight и ползите на-мъжки-екстра

Това не е всичко. Подобреният кръвоток означава също, кислород и хранителни вещества се доставят много по-бързо, за да си клетки, забавяне на умората и повишаване на вашата издръжливост по време на секс. С Мъж Extra ™ можете да дадете на вашия партньор, което те наистина искат с рок-трудно ерекция и цяла нощ защитните сили.

Каква е реалната полза от MaleExtra

Mrloseweight-мъжки-екстра-резултат-в-седмициМъж Extra осигурява реални ползи за потребителите в рамките на няколко месеца. Уникална комбинация от основни хранителни вещества и мощни ерекция повишаващи съставки MaleExtra ви дава големи резултати с едва три хапчета на ден . Така че, просто се вземат три Мъж Екстра ™ капсули всеки ден с вашата закуска или друга храна, и се наслаждавайте на по-големи, по-ерекция и супер-заредена сексуалния живот! Уверете се, че пиете много вода, за да се избегне обезводняване.

Много от нашите доволни клиенти са наблюдава увеличение на тяхната еректирал пенис размер между 0.8 – 2.6 инча над 3 – месечен период 6 с помощта Мъж Extra ™ всеки ден. С по-големи, по-ерекция, по-интензивни оргазми, както и огромен тласък на вашата издръжливост в спалнята, няма друг мъжки добавка аксесоар като Мъж Extra ™.

Резултатите варират между различните хора, но повечето от мъжки Екстра клиенти започнете да виждате резултати в рамките на първите няколко седмици от приема Мъж Extra ™. За да видите резултати, важно е да продължите приема Мъж Extra ™ всеки ден. Колкото по-дълго продължи да взема Мъж Extra ™, по-добри резултати ще получите.

Са някакви отрицателни страничен ефект от MaleExtra

Всеки, който се интересува от тази добавка трябва да се чете този раздел много внимателно. Това е необходимо, за да знаят всички съставки на Мъж Екстра са естествени и те не носят никакви отрицателни странични ефекти. Въпреки това, в личната ми изследвания, открих някои мъже са имали проблем като ненормална изпотяване, слайд дехидратация и лека депресия. Но те са няколко случая на тези проблеми и мнозинство от мъжки излишни мнения са положителни. Това е препоръчително за всички, за да се вземат хапчета според бутилката споменато върху бутилката. Не се опитвайте да надвишава и следвайте инструкциите внимателно. Ако сте във форма и активно се вземат тези хапчета без никакво притеснение.

“Не са известни странични ефекти от Male Extra ™.”

Купуване MaleExtra ™ от Официален сайт

MaleExtra атестационна Customer

Подробна информация за Мъж Extra, анализ на статистически данни, продажбите и науката не са достатъчно, без препоръки от потребителите. Защото за личен опит на потребителите, които трябва да докажат на информацията за продукта са точни факти на място, което също може да се използва като отправна точка или второ мнение, преди бъдещите потребители действително ще използват Мъж Extra. Тук ще представя някои от показанията на потребители Мъж Екстра, че съм изтеглен от официалния сайт:

“Използвал съм пенис помпи, преди да ги намери, че са много временно, така че аз бях повече от приятно изненадан, когато MaleExtra ми помогна за постоянно повишаване на моя пенис размер от 1.7 инча в повече от месец. Дори и моят партньор е шокиран от това колко бързо пениса ми е нараснал. Но тя няма да промени новата мен за света. Тя не може да задържи ръцете си от мен “.   – Уил Timpson, Фитнес инструктор, САЩ, Южна Каролина

“Аз просто искам да ви благодаря за разликата сте направили, за да ми доверие, издръжливост, и цялостното здраве на пениса. Еректилната дисфункция може да повлияе на всеки мъж, и тя може да бъде душата унищожаване колкото по-дълго го продължава. Но вашите добавки и тренировъчни упражнения са направени до реална промяна на пола си живот. Сега съм в контрола на моята издръжливост и преждевременна еякулация, вече не съществува. Плюс това управление да подобри моите оргазми и размера на пениса е сериозно предизвика страна на мен, че не съм, че съществува. Аз съм сега вече не се страхуват да експериментират “.  Тоби пещ, електротехник, САЩ, Baltimore

“Обичам контрола упражнения MaleExtra му ми помогнаха да се приложи върху пениса ми. Никога не съм очаквал да забележи такова значително увеличение на либидото, мъжествеността и моята издръжливост, но тези 34 прости упражнения ми помогнаха да се впрегне моя сексуален апетит и опит изцяло интензивни оргазми “.  Лука Каин, главен изпълнителен директор, САЩ, Илинойс

Как мога да закупя MaleExtra?

Можете да закупите Мъж Extra ™ с доверие от Официален сайт (Моля, не купуват този продукт от Amazon или е-Bay), знаейки, че това е подкрепено с, не караница няма риск 60 дни парите обратно гаранция . Ако по някаква причина не сте 100% доволни, просто се върнете вашите останалите Мъж Екстра ™ капсули заедно с цялото си оригиналната опаковка в рамките на 60 дни от доставката за пълно възстановяване, с изключение на транспортни такси.

Колко е това?

Мъж Екстра оферти 3 пакети покупки с отстъпка за всяка опаковка в съответствие с нуждите на своите клиенти.

първият пакет 2-ри пакет
(най-популярните и най-добър резултат)
3-ти пакет
mrloseweight-MaleExtra-цена-01a mrloseweight-MaleExtra-цена-2а mrloseweight-MaleExtra-цена-03A

Дали това е скъп продукт?  Отговорът е “Abselutely НЕ!”, Когато в сравнение с ползите, които получавате за недвижими късно в живота си:

  • По-добър живот секс
  • Оцениха и предпочитан партньор, тъй като на “силата” на вашата спалня
  • Доверието се увеличава, тъй като тя може да задоволи партньора си в леглото с размера на пениса и издръжлив пол, които ви предоставят за вашия партньор
Кликнете тук, за MaleExtra ™ Специално Намаление до Wednesday, 2020-Feb-19