5 tips fra ekspertene + Maleextra er den mest effektive måten å Delay Orgasm (Durable Sex)

Orgasme kommer for tidlig ofte hever angst problemer, og gjør ikke begeistret. Når du nærmer sekundene vil “eksplodere”, du vanligvis begynner å bekymre deg. Og som en snøball effekt, urovekkende ting, brenne nervesystemet og akselerere utløsning.

Hvis du ønsker å vare lenge, må du vinne angst i hjernen din, i stedet for å prøve å avlede den ikke-seksuell fantasi,” sa David Rowland, Ph.D. , professor ved universitetet i Valparaiso.

Her er 5 enkle tips for å utsette din orgasme, noe som vil gjøre deg sterkere i senga:

  • Fokus på vakker opplevelse. Fokuser på hvor stor sex som du opplever. Prøv å velge en bestemt dekret noe, som partnerens lepper, hans pust, bevegelse av hofter eller skuldre. Kanskje denne ideen for din nytt utseende. Men den eneste måten å vite om disse tipsene kan fungere godt for deg er å prøve det.

“Hvis du liker spenningen ved sex, så er du ikke lenger fokusere på hjertet:« Hva om jeg er ferdig for fort, “ sier Rowland.

  • Hold spenningen. Hvis du føler deg selv nærmer seg mållinjen for fort, ved å anerkjenne det tillater deg å “trekke tilbake” før det er for sent.

“Det er så mange tanker som kan bremse ankomsten av orgasme. Så må du vedlikeholde ditt eget nivå av spenning,”  sa Michael Parelman, Ph.D. , professor i klinisk psykologi og reproduktiv medisin ved Cornell University

  • Ærlig til din partner. Fortell partneren din at du trenger å bremse spillet “. Fortell henne, “Du er så varmt. Jeg ville ikke vare lenge hvis vi fortsetter som dette” eller stoppe et øyeblikk når du er inne i panis ved å si “hold på et minutt,”  så du stimulerer ham muntlig eller manuelt til du er litt roligere. I tillegg viser det selvtilfredsstillelse er ikke alt for deg. På dette punktet du faktisk sett på som en gentleman.

“Å være åpen på denne måten viser partneren din at du er sikker seksuelt,” sa Rowland

  • Hjelp partneren din. Intim atmosfære plutselig forsvinner vil føre til at situasjonen for å være merkelig. Hvis ikke du er ferdig ‘raskt, Pass på at du hjelper henne å oppnå hennes’ need’- og redusere presset du føler for å yte optimalt neste runde.

“Mange måter kan gjøres for å tilfredsstille en kvinne under sex, noen som spiller en tunge når kyssing og oralsex,” sa Parelman.

  • Smart Sex, ikke bare Holdbar Sex. Forskning fra Winona State University, viser at de fleste menn feiltolke “god sex” med “varig sex”. Og kvinner ikke tenke på sikt. Oppmerksomhet, spennende forspill, og hva du sier etter sex er mer viktig når det gir glede hos kvinner.

Basert på forskning utført av noen eksperter, kan de ovennevnte tipsene fungerer effektivt for de fleste menn under sex. Men for noen annen slags mann, de fremdeles trenger “ekstra støtte” på soverommet, fordi noen ganger noen av dem er ofte fortsatt opplever “quick sex” selv impotens før “slaget”. En av de beste kosttilskudd er mye brukt til å hjelpe dem mektige menn og vinnere på senga var Male Extra. Hvorfor skulle Mann Extra?

Mann Extra er et veletablert firma som har viet de siste 15 årene til forskning og utvikling av innovative helseprodukter. Vårt dedikerte kundeservice er tilgjengelig 24/7 for å svare på eventuelle spørsmål du har om noen av våre produkter.

“Med over 12 millioner kapsler selges til mer enn 150.000+ fornøyde kunder , er Male Extra ™ en av de ledende og mest betrodde mannlige ekstrautstyr produkter på markedet.”

Klikk her for å lære mer om Maleextra ™

Hvordan virker Maleextra fungerer?

Mrloseweight-Banner-Male-Extra

Tilfredsstillende sex – for både deg og din partner – avhengig av en god, hard, langvarig ereksjon. Og en god, hard, langvarig ereksjon er avhengig av blodstrøm. Mann Extra ™ bruker en kraftig blanding av påviste naturlige ingredienser for å bidra til å øke størrelsen, hardhet og bærekraft av ereksjon ved å øke blodtilførselen til penis.

Under en ereksjon, vev i penis fylles med blod. Jo mer blod disse vev holder, blir større og hardere penis. Mann Extra ™ utvider blodårene som fører til vevet i penis, og øker blodstrømmen til dem når du har en ereksjon. Denne økningen i blodstrømmen til penis gir deg større, hardere, mer langvarig ereksjon, og lar deg å oppleve sterkere, mer intense orgasmer.

mrloseweight-nytte-of-manns ekstra

Det er ikke alt. Økt blodstrøm betyr også oksygen og næringsstoffer blir levert mye raskere til cellene, forsinke tretthet og øke din utholdenhet under sex. Med Male Extra ™ kan du gi partneren din hva de egentlig vil med rock-hard ereksjon og hele natten utholdenhet.

Hva er den virkelige fordelen av Maleextra

Mrloseweight-hann-extra-resultat-in-ukerMann Extra gir reelle fordeler for brukerne i løpet av noen måneder. Maleextra unike blanding av essensielle næringsstoffer og kraftige ereksjonsfremmende ingredienser gir store resultater med bare tre piller om dagen . Så, bare ta tre Mann Ekstra ™ kapsler hver dag med frokost eller et annet måltid, og nyte større, hardere ereksjoner og en super-ladet sexliv! Pass på at du drikker mye vann for å unngå dehydrering.

Mange av våre fornøyde kunder har sett en økning i erigert penis størrelse på mellom 0,8 til 2,6 inches i løpet av en 3-6 måneders periode ved hjelp av Mann Extra ™ hver dag. Med større, hardere ereksjon, mer intense orgasmer, og et stort løft til din utholdenhet på soverommet, er det ingen andre mannlige ekstrautstyr supplement som Male Extra ™.

Resultatene varierer mellom ulike mennesker, men de fleste av Male Extra kundene begynner å se resultater i løpet av de første ukene av å ta Male Extra ™. For å se resultater, er det viktig at du fortsetter å ta Mann Extra ™ hver dag. Jo lenger du fortsetter å ta Mann Extra ™, bedre resultater får du.

Er det noen negativ bivirkning av Maleextra

Alle som er interessert i dette tillegget bør du lese denne delen nøye. Det er nødvendig å vite alle ingrediensene i Male Extra er naturlig og de ikke ta med noe negativ bivirkning. Men i min personlige forskning, oppdaget jeg noen menn opplevd problem som unormal svetting, skyver dehydrering og mild depresjon. Men de er få rapporter om disse problem og flertallet av Male Extra vurderinger er positive. Det anbefales for alle å ta piller i henhold til flasken nevnt på flasken. Ikke prøv å overskride og følg instruksjonene nøye. Hvis du er i form og aktiv ta disse pillene uten bekymring.

“Det er ingen kjente bivirkninger fra Male Extra ™.”

Kjøp Maleextra ™ fra Official Website

Maleextra Kunden Testimonial

Detaljert informasjon om Male Extra, statistisk dataanalyse, salg og vitenskap er ikke nok uten attester fra brukere. Fordi anbefaling brukere som må bevise på produktinformasjonen er nøyaktig fakta på bakken som også kan brukes som en referanse eller en second opinion før potensielle brukere vil faktisk bruke Male Extra. Her vil jeg presentere noen av attester av brukerne Mann Ekstra at jeg lastet ned fra den offisielle nettsiden:

“Jeg har brukt penis pumper før og fant dem til å være svært midlertidig, så jeg var mer enn positivt overrasket når Extra hjalp meg å permanent øke min penis størrelse med 1,7 inches i over en måned. Selv min partner er sjokkert over hvor raskt min penis har vokst. Men hun ville ikke endre den nye meg for verden. Hun kan ikke holde hendene av meg “.   – Will Timpson, Gym Instructor, USA, South Carolina

“Jeg vil bare takke deg for forskjellen du har gjort til min tillit, utholdenhet og generelle penis helse. Erektil dysfunksjon kan ramme alle mann, og det kan være sjel ødelegge jo lenger det går på. Men kosttilskudd og treningsøvelser har gjort en reell forskjell for mitt sexliv. Jeg er nå i kontroll over min utholdenhet og premature utløsninger ikke lenger eksisterer. Pluss klarer å forbedre mine orgasmer og penis størrelsen har seriøst utløst en side av meg som jeg ikke visste eksisterte. Jeg er nå ikke lenger redd for å eksperimentere. ”  Toby Kiln, Elektrikere, USA, Baltimore

“Jeg elsker kontroll Maleextra treningsøkter har hjulpet meg til å gjennomføre på min penis. Jeg forventet aldri å legge merke til en så betydelig økning i libido, virilitet og min utholdenhet, men disse 34 enkle øvelser har hjulpet meg til å utnytte min seksuelle appetitt og oppleve helt intense orgasmer “.  Lukas Cain, CEO, USA, Illinois

Hvordan kan jeg kjøpe Maleextra?

Du kan kjøpe Male Extra ™ med tillit fra Official Website (Vær så snill, ikke kjøpe dette produktet fra Amazon eller e-Bay), vel vitende om at det er støttet med en ingen risiko, ingen problemer 60 dagers pengene tilbake-garanti . Hvis en eller annen grunn du ikke er 100% fornøyd, returnerer gjenværende Mann Ekstra ™ kapsler sammen med all original emballasje innen 60 dager etter levering for full refusjon, med unntak av fraktkostnader.

Hvor mye er det?

Mann Ekstra tilbud 3 pakker kjøp med rabatterte priser for hver pakke i samsvar med behovene til sine kunder.

første pakke Andre Package
(mest populære og best resultat)
tredje Package
mrloseweight-Maleextra-pris-01a mrloseweight-Maleextra-pris-2a mrloseweight-Maleextra-pris-03A

Er det et dyrt produkt?  Svaret er “Abselutely NEI!”, Når sammenlignet med fordelene du får for ekte senere i livet ditt:

  • Better Sex Life
  • Verdsatt og foretrukket samarbeidspartner på grunn av “styrke” på soverommet
  • Tillit økt fordi det kan tilfredsstille din partner i seng med størrelsen på penis og holdbar sex som du oppgir for partneren din
Klikk her for Maleextra ™ Spesiell rabatt inntil Monday, 2020-Jul-06