5 tips fra eksperterne + MaleExtra er den mest effektive måde til Delay orgasme (Durable Sex)

Orgasme kommer for tidligt ofte rejser angst problemer, og gør ikke ophidset. Når man nærmer sekunderne vil “eksplodere”, du normalt begynder at bekymre sig. Og ligesom en sneboldeffekt, den foruroligende ting, brænde nervesystemet og fremskynde ejakulation.

Hvis du vil vare lang tid, du har brug for at vinde den angst i din hjerne, i stedet for at forsøge at aflede ikke-seksuel fantasi,” sagde David Rowland, Ph.D. , professor ved universitetet i Valparaiso.

Her er 5 enkle tips til at udsætte din orgasme, som vil gøre dig mere magtfulde i seng:

  • Fokus på Beautiful Experience. Fokus på hvor stor køn, som du oplever. Prøv at vælge en bestemt dekret noget, som din partners læber, hans vejrtrækning, bevægelse af hofter eller skuldre. Måske denne idé til dit nye look. Men den eneste måde at vide, om disse tips kan fungere godt for dig er at prøve det.

“Hvis du nyde spændingen ved sex, så er du ikke længere fokusere på dit sind:” Hvad nu hvis jeg er færdig for hurtigt, « siger Rowland.

  • Hold spænding. Hvis du føler dig nærmer målstregen for hurtigt, ved at anerkende det giver dig mulighed for at “trække sig tilbage”, før det er for sent.

“Der er så mange tanker, der kan bremse ankomsten af orgasme. Så du har brug for at vedligeholde dit eget niveau af spænding,”  sagde Michael Parelman, Ph.D. , professor i klinisk psykologi og reproduktiv medicin ved Cornell University

  • Ærlige til din partner. Fortæl din partner, som du har brug for at bremse spillet «. Sig hende, “Du er så varmt. Jeg ville ikke vare længe, ​​hvis vi fortsætter på denne måde” eller endog standse et øjeblik, når du er inde i Panis ved at sige “holde på et minut”,  så du stimulere ham mundtligt eller manuelt, indtil du er lidt mere stille. Desuden demonstrerer selvtilfredsstillelse er ikke alt for dig. På dette tidspunkt du faktisk ses som en gentleman.

“At være åben på denne måde viser din partner, som du er sikker seksuelt,” sagde Rowland

  • Hjælp din partner. Intim atmosfære pludselig forsvinder, vil medføre, at situationen for at være mærkeligt. Hvis gør du færdig “hurtigt, Sørg for at hjælpe hende til at nå sit” need’- og mindske presset du føler at fungere optimalt næste runde.

“Mange måder kan gøres for at tilfredsstille en kvinde under sex, hvoraf nogle spiller en tunge, når kysse og oralsex,” sagde Parelman.

  • Smart Sex, ikke kun Holdbar Sex. Forskning fra Winona State University, viser, at de fleste mænd fejlagtigt fortolke “god sex” med “holdbar køn”. Og kvinder tænker ikke over udtrykket. Opmærksomhed, spændende forspil, og hvad du siger, når sex er mere vigtigt, når det giver glæde hos kvinder.

Baseret på forskning udført af nogle eksperter, kan de ovennævnte tips arbejde effektivt for de fleste mænd under sex. Men for en anden slags mand, de har stadig brug “ekstra support” i soveværelset, fordi nogle gange nogle af dem er ofte stadig oplever “hurtig sex”, selv impotens før “kamp”. En af de bedste kosttilskud er almindeligt anvendt til at hjælpe dem mægtige mænd og mestre på sengen var Male Extra. Hvorfor skulle Male Extra?

Mand Extra er en veletableret virksomhed, der har dedikeret de sidste 15 år til forskning og udvikling af innovative sundhedsprodukter. Vores dedikerede kundeservice team er tilgængelig 24/7 til at besvare eventuelle spørgsmål, du har om nogen af ​​vores produkter.

“Med over 12 millioner kapsler solgt til mere end 150.000+ tilfredse kunder , Male Extra ™ er en af de de førende, mest betroede mandlige ekstraudstyr produkter på markedet.”

Klik her for at lære mere om MaleExtra ™

Hvordan virker MaleExtra arbejde?

Mrloseweight-Banner-Male-Extra

Tilfredsstillende sex – for både dig og din partner – er afhængig af en god, hård, langvarig erektion. Og en god, hård, langvarig erektion afhængig af blodgennemstrømning. Mand Ekstra ™ bruger en kraftfuld fusion af gennemprøvede naturlige ingredienser til at hjælpe med at øge størrelsen, hårdhed og bæredygtighed din erektion ved at øge blodgennemstrømningen til penis.

Under en erektion, væv i din penis fyldes med blod. Jo mere blod disse væv hold, bliver større og hårdere din penis. Mand Extra ™ udvider blodkarrene, der fører til de erektile væv i din penis, øge strømmen af blod til dem, når du har en erektion. Denne stigning i blodgennemstrømningen til din penis giver dig større, hårdere, længere erektioner, og giver dig mulighed at opleve stærkere, mere intense orgasmer.

mrloseweight-benefit-of-mand-ekstra

Det er ikke alt. Forbedret blodgennemstrømning betyder også ilt og næringsstoffer leveres meget hurtigere til dine celler, forsinke træthed og øge din udholdenhed under sex. Med Male Extra ™ kan du give din partner, hvad de virkelig ønsker med rock-hard erektioner og hele natten udholdenhed.

Hvad er den virkelige fordel af MaleExtra

Mrloseweight-male-extra-resultat-i-ugenMand Extra giver reelle fordele til brugere i løbet af nogle måneder. MaleExtra unikke blanding af essentielle næringsstoffer og kraftfulde erektion-styrke ingredienser giver dig store resultater med blot tre piller om dagen . Så bare tage tre Mandlige Ekstra ™ kapsler hver dag med din morgenmad eller en anden måltid, og nyd større, hårdere erektioner og en super-ladet sexliv! Sørg for at drikke masser af vand for at undgå dehydrering.

Mange af vores tilfredse kunder har oplevet en stigning i deres erigerede penis størrelse på mellem 0,8 til 2,6 inches over en 3. – 6. måneders periode ved hjælp af MaleExtra ™ hver dag. Med større, hårdere erektioner, mere intense orgasmer, og et stort løft til din udholdenhed i soveværelset, er der ingen andre mandlige ekstraudstyr supplement ligesom Male Extra ™.

Resultaterne varierer mellem forskellige mennesker, men de fleste af Male Ekstra kunder begynder at se resultater inden for de første par uger for at tage MaleExtra ™. For at kunne se resultater, er det vigtigt, du fortsætter med at tage MaleExtra ™ hver dag. Jo længere du fortsætter med at tage MaleExtra ™, bedre de resultater, du vil få.

Er Den Enhver negativ sideeffekt af MaleExtra

Enhver, der er interesseret i dette supplement bør læse dette afsnit meget nøje. Det er nødvendigt at kende alle ingredienser i Male Extra er naturlige og de ikke bringe nogen negativ bivirkning. i min personlige forskning, jeg opdagede, nogle mænd har oplevet problem som unormal svedtendens, skub dehydrering og mild depression. Men de er få rapporter om disse problemer og flertallet af mandlige Ekstra anmeldelser er positive. Det anbefales for alle at tage piller i henhold til den nævnt på flaskens flaske. Forsøg ikke at overskride og følg instruktionen omhyggeligt. Hvis du er egnet og aktiv tage disse piller uden nogen bekymring.

“Der er ingen kendte bivirkninger fra Male Extra ™.”

Køb MaleExtra ™ fra Official Website

MaleExtra Customer Testimonial

Detaljerede oplysninger om Male Extra, statistisk dataanalyse, salg og videnskab er ikke nok uden testimonials fra brugere. Fordi testimonial brugere, der skal bevise om produktinformationen er præcise fakta om jorden, som også kan bruges som en reference eller en second opinion, før potentielle brugere rent faktisk vil bruge Male Extra. Her vil jeg præsentere nogle af de udtalelser af brugere Mand Ekstra, som jeg har hentet fra den officielle hjemmeside:

“Jeg har brugt penis pumper før og fundet dem til at være meget midlertidig, så jeg var mere end behageligt overrasket, når MaleExtra hjalp mig til permanent øge min penis størrelse med 1,7 inches i over en måned. Selv min partner er chokeret over, hvor hurtigt min penis er vokset. Men hun ville ikke ændre den nye mig for verden. Hun kan ikke holde hænderne fra mig “.   – Will Timpson, Gym instruktør, USA, South Carolina

“Jeg vil bare sige tak for den forskel, du har lavet til min selvtillid, udholdenhed, og den samlede penis sundhed. Erektil dysfunktion kan påvirke nogen mand, og det kan være sjæl ødelægger jo længere det går på. Men dine kosttilskud og øvelser har gjort en reel forskel for mit sexliv. Jeg er nu i kontrol over min udholdenhed og tidlig sædafgang ikke længere eksisterer. Plus lykkedes at forbedre mine orgasmer og penis størrelse er alvorligt udløst en side af mig, at jeg ikke vidste eksisterede. Jeg er nu ikke længere bange for at eksperimentere. ”  Toby Kiln, Elektriker, USA, Baltimore

“Jeg elsker kontrol MaleExtra øvelser har hjulpet mig til at gennemføre på min penis. Jeg forventede aldrig at lægge mærke til sådan en betydelig stigning i libido, virilitet og min udholdenhed, men disse 34 enkle øvelser har hjulpet mig til at udnytte min seksuelle appetit og erfaring helt intense orgasmer. ”  Lukas Cain, CEO, USA, Illinois

Hvordan kan jeg købe MaleExtra?

Du kan købe MaleExtra ™ med tillid fra officielle hjemmeside (venligst, ikke købe dette produkt fra Amazon eller e-Bay), vel vidende at det er støttet med en ingen risiko, intet besvær 60 dages pengene tilbage garanti . Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds 100%, blot returnere din resterende Mandlige Ekstra ™ kapsler sammen med alle dine originale emballage inden 60 dage efter levering til en fuld refusion, eksklusive forsendelsesomkostninger.

Hvor meget er det?

Mandlige Ekstra tilbud 3 pakker indkøb med rabat for hvert kolli i overensstemmelse med kundernes behov.

1st pakke 2. Package
(Mest populære og bedste resultat)
3. Package
mrloseweight-MaleExtra-pris-01A mrloseweight-MaleExtra-pris-2a mrloseweight-MaleExtra-pris-03a

Er det et dyrt produkt?  Svaret er “Abselutely NEJ!”, Når sammenlignet med de fordele, du får for alvor senere i dit liv:

  • Bedre sexliv
  • Værdsat og foretrukne partner på grund af den “styrke” i dit soveværelse
  • Tilliden øges, fordi det kan tilfredsstille din partner i seng med størrelsen af ​​penis og holdbare sex, som du giver for din partner
Klik her for MaleExtra ™ Special Discount indtil Monday, 2020-Apr-06