5 tips från experterna + Maleextra är det mest effektiva sättet att Delay Orgasm (Durable Sex)

Orgasm kommer för tidigt ofta ger upphov till ångest problem, och gör inte upphetsad. När närmar sig sekunder “explodera”, vanligtvis börjar du oroa dig. Och som en snöbollseffekt, den störande sak, bränna nervsystemet och påskynda utlösning.

Om du vill att fungera länge, måste du vinna ångest i din hjärna, istället för att försöka avleda icke-sexuell fantasi”, säger David Rowland, Ph.D. , professor vid universitetet i Valparaiso.

Här är 5 enkla tips för att skjuta din orgasm, vilket kommer att göra dig mer kraftfull i sängen:

  • Fokus på vacker upplevelse. Fokus på hur stor kön som du upplever. Försök att välja en specifik dekret något, som din partners läppar, hans andning, rörelse av höfterna eller axlar. Kanske denna idé för din nya look. Men det enda sättet att veta om dessa tips kan fungera bra för dig är att prova det.

“Om du njuta av spänningen i kön, då du inte längre fokusera på ditt sinne:” Vad händer om jag slutar för fort, “” säger Rowland.

  • Håll spänning. Om du känner dig närmar sig mållinjen för fort, genom att erkänna det tillåter dig att “dra sig tillbaka” innan det är för sent.

“Det finns så många tankar som kan bromsa ankomsten av orgasm. Så måste du behålla din egen nivå av spänning,”  säger Michael Parelman, Ph.D. , professor i klinisk psykologi och reproduktiv medicin vid Cornell University

  • Ärlig mot din partner. Berätta för din partner att du måste sakta spelet. Berätta för henne, “Du är så varm. Jag skulle inte vara länge om vi fortsätter så här” eller till och med stanna upp en stund när du är inne i Panis genom att säga “håll på en minut,”  då du stimulera honom muntligen eller manuellt tills du är lite tystare. Dessutom visar det självtillfredsställelse är inte allt för dig. Vid denna punkt du faktiskt ses som en gentleman.

“Att vara öppen på detta sätt visar din partner att du är säker sexuellt”, sade Rowland

  • Hjälp din partner. Intim atmosfär plötsligt försvinner kommer att orsaka situationen att vara konstigt. Om inte du är klar “snabbt, se till att du hjälpa henne att uppnå sin” need’- och minska trycket du känner att prestera optimalt nästa omgång.

“Många sätt kan göras för att tillfredsställa en kvinna under sex, varav en del spelar en tunga när kyssar och oralsex”, säger Parelman.

  • Smart Sex, inte bara Hållbar Sex. Forskning från Winona State University, visar att de flesta män felaktigt tolka “bra sex” med “varaktigt kön”. Och kvinnor inte tänka på sikt. Uppmärksamhet, spännande förspel, och vad du säger efter sex är viktigare när det ger njutning hos kvinnor.

Baserat på forskning som utförs av vissa experter, kan de ovan nämnda tips arbeta effektivt för de flesta män under sex. Men för någon annan typ av människa, behöver de fortfarande “extra stöd” i sovrummet, eftersom det ibland vissa av dem fortfarande ofta upplever “snabb kön” även impotens innan “striden”. En av de bästa kosttillskott används ofta för att hjälpa dem mäktiga män och mästare på sängen var Male Extra. Varför skulle Male Extra?

Man Extra är ett väletablerat företag som har ägnat de senaste 15 åren på forskning och utveckling av innovativa hälsoprodukter. Vår hängivna kundservice team är tillgängliga 24/7 för att svara på eventuella frågor du har om någon av våra produkter.

“Med över 12 miljoner kapslar säljs till mer än 150.000+ nöjda kunder , är Maleextra ™ en av de ledande och mest pålitliga manliga förbättring produkterna på marknaden.”

Klicka här för att lära mer om Maleextra ™

Hur fungerar Maleextra Arbete?

Mrloseweight-Banner-Man-Extra

Uppfyller sex – för både dig och din partner – är beroende av en bra, hård, långvarig erektion. Och en bra, hård, långvarig erektion beroende av blodflödet. Man Extra ™ använder en kraftfull blandning av beprövade naturliga ingredienser för att öka storleken, hårdhet och hållbarhet på din erektion genom att öka blodflödet till penis.

Under en erektion, vävnader i din penis fylls med blod. Ju mer blod dessa vävnader håller, blir större och hårdare penis. Man Extra ™ utvidgar blodkärlen som leder till erektil vävnad i din penis, vilket ökar blodflödet till dem när du har en erektion. Denna ökning av blodflödet till din penis ger dig större, hårdare, längre livslängd erektioner, och gör att du att uppleva starkare, mer intensiva orgasmer.

mrloseweight-benefit-of-male-extra

Det är inte allt. Förbättrat blodflöde innebär också syre och näringsämnen levereras mycket snabbare till dina celler, fördröja trötthet och öka din uthållighet under sex. Med Male Extra ™ kan du ge din partner vad de verkligen vill med stenhårda erektioner och hela natten uthållighet.

Vad är den verkliga nyttan av Maleextra

Mrloseweight-hane-extra-resultat-in-veckorMan Extra ger verkliga fördelar för användarna på några månader. Maleextra unika blandning av viktiga näringsämnen och kraftfulla erektion förbättrande ingredienser ger stora resultat med bara tre tabletter om dagen . Så, bara ta tre manliga Extra ™ kapslar varje dag med din frukost eller annan måltid, och njuta av större, hårdare erektioner och en super-laddad sexliv! Se till att du dricker mycket vatten för att undvika uttorkning.

Många av våra nöjda kunder har sett en ökning av deras penis storlek på mellan 0,8 till 2,6 inches under en 3 – månadersperiod sex genom att använda Maleextra ™ varje dag. Med större, hårdare erektioner, intensivare orgasmer, och ett enormt lyft att din uthållighet i sovrummet, det finns ingen annan manlig förstärkning komplettera som Male Extra ™.

Resultaten varierar mellan olika personer, men de flesta av manliga Extra kunder börjar se resultat inom de första veckorna att ta Maleextra ™. För att se resultat, är det viktigt att du fortsätter att ta Male Extra ™ varje dag. Ju längre du fortsätter att ta Maleextra ™, bättre resultat får du.

Är någon negativ bieffekt av Maleextra

Den som är intresserad av detta tillägg bör läsa detta avsnitt noga. Det är nödvändigt att känna till alla ingredienser i Male Extra är naturliga och de inte sätta någon negativ bieffekt. Men i min personliga forskning, upptäckte jag några män upplevt problem som onormal svettning, skjut uttorkning och mild depression. Men de är få rapporter om dessa problem och majoriteten av manliga Extra recensioner är positiva. Det rekommenderas för alla att ta piller enligt flaskan nämns på flaskan. Försök inte att överstiga och följ instruktionerna noggrant. Om du är frisk och aktiv ta dessa piller utan någon oro.

“Det finns inga kända biverkningar från Male Extra ™.”

Köp Maleextra ™ från Official Website

Maleextra Customer Testimonial

Detaljerad information om Male Extra, statistisk analys av data, försäljning och vetenskap är inte tillräckligt utan vittnesmål från användarna. Eftersom Vittnesmål användare som har att bevisa på produktinformationen är korrekta fakta på marken som också kan användas som en referens eller en andra åsikt innan potentiella användare faktiskt kommer att använda Man Extra. Här kommer jag att presentera några av de vittnesmål från användare Man Extra som jag hämtade från den officiella hemsidan:

“Jag har använt penispumpar innan och fann dem att vara mycket tillfälligt, så jag var mer än positivt överraskad när Maleextra hjälpte mig att permanent öka min penis storlek med 1,7 inches i över en månad. Även min partner är chockad över hur snabbt min penis har ökat. Men hon skulle inte ändra den nya mig för världen. Hon kan inte hålla händerna från mig “.   – Will Timpson, gyminstruktör, USA, South Carolina

“Jag vill bara tacka dig för skillnaden du har gjort mitt förtroende, uthållighet och övergripande penis hälsa. Erektil dysfunktion kan påverka någon människa, och det kan vara själ förstör ju längre det går på. Men dina kosttillskott och träningsövningar har gjort en verklig skillnad för mitt sexliv. Jag är nu i kontroll över min uthållighet och för tidigt födda utlösningar inte längre existerar. Plus lyckas förbättra mina orgasmer och penisstorlek allvarligt utlöste en sida av mig som jag inte visste fanns. Jag är inte längre rädd för att experimentera “.  Toby Kiln, Elektriker, USA, Baltimore

“Jag älskar kontroll Maleextra övningar har hjälpt mig att genomföra på min penis. Jag har aldrig förväntas märka en sådan betydande ökning av libido, manlighet och min uthållighet, men dessa 34 enkla övningar har hjälpt mig att utnyttja min sexuella aptit och erfarenhet helt intensiva orgasmer “.  Luke Cain, VD, USA, Illinois

Hur kan jag köpa Maleextra?

Du kan köpa Maleextra ™ med förtroende från Official Website (glöm inte att köpa den här produkten från Amazon eller e-Bay), att veta att det är backas upp med en ingen risk, inget krångel 60 dagars pengarna tillbaka-garanti . Om du av någon anledning inte är 100% nöjd, helt enkelt tillbaka dina återstående Manliga Extra ™ kapslar tillsammans med alla dina originalförpackning inom 60 dagar efter leverans för full återbetalning, exklusive fraktkostnader.

Vad kostar det?

Manliga Extra erbjuder 3 paket inköp med rabatterade priser för varje paket i enlighet med behoven hos sina kunder.

1. Package 2nd Package
(Mest populära och bästa resultatet)
3. Package
mrloseweight-Maleextra-pris-01a mrloseweight-Maleextra-pris-2a mrloseweight-Maleextra-pris-03a

Är det en dyr produkt?  Svaret är “Abselutely NEJ!”, Vid jämförelse med de fördelar du får på riktigt senare i ditt liv:

  • Bättre sexliv
  • Uppskattad och preferred partner på grund av “styrka” i sovrummet
  • Förtroendet ökade eftersom det kan tillfredsställa din partner i sängen med storleken på penis och hållbara sex som du ge din partner
Klicka här för Maleextra ™ Special rabatt tills Tuesday, 2020-Feb-25