5 Tips van de experts + MaleExtra zijn de meest effectieve manier om Delay Orgasm (Durable Sex)

Orgasme komt te vroeg vaak roept angst problemen, en maak niet opgewonden. Bij het naderen van het aantal seconden zal ‘exploderen’, begin je meestal te maken. En als een sneeuwbal effect, de storende ding, branden het zenuwstelsel en versnellen ejaculatie.

Als je wilt een lange tijd duren, moet je om de angst te winnen in je hersenen, in plaats van te proberen om de niet-seksuele verbeelding te leiden,” zei David Rowland, Ph.D. , een professor aan de Universiteit van Valparaiso.

Hier zijn 5 eenvoudige tips om je orgasme, waardoor je meer krachtiger zal maken in bed uit te stellen:

  • Focus op mooie ervaring. Focus op hoe groot de seks die je ervaart. Probeer om een ​​specifiek besluit iets te kiezen, zoals de lippen van je partner, zijn ademhaling, beweging van de heupen of schouders. Misschien is dit idee voor uw nieuwe look. Maar de enige manier om te weten of deze tips goed kan werken voor u is om het te proberen.

“Als u genieten van de sensatie van seks, dan ben je niet meer concentreren op je hoofd: ‘Wat gebeurt er als ik klaar ben te snel,’ ‘ zegt Rowland.

  • Houd opwinding. Als het je voelt dat je het naderen van de finish te snel, door te erkennen het u toestaat om “terug te trekken” voordat het te laat is.

“Er zijn zo veel gedachten die de komst van een orgasme kan vertragen. Dus, moet u uw eigen niveau van opwinding te houden,”  zei Michael Parelman, Ph.D. , een professor in de klinische psychologie en reproductieve geneeskunde aan de Cornell University

  • Eerlijk met je partner. Vertel je partner dat je nodig hebt om het spel te vertragen. Vertel haar, “Je bent zo heet. Ik zou niet lang duren als we zo doorgaan” , of zelfs stoppen voor een moment wanneer u in de panis door te zeggen: “Wacht even,”  toen hem oraal of met de hand totdat je stimuleren je bent een beetje stiller. Bovendien, het toont zelfbevrediging is niet alles voor je. Op dit punt u eigenlijk gezien als een gentleman.

“Open zijn op deze manier laat je partner dat je er vertrouwen in seksueel,” zei Rowland

  • Help je partner. Intieme sfeer verdwijnt plotseling zal de situatie vreemd. Als het doet je snel ‘finish’, Zorg ervoor dat u helpen om haar ‘need’- bereiken en druk die je voelt om optimaal de volgende ronde uit te voeren verminderen.

“Veel manieren kan worden gedaan om te voldoen aan een vrouw tijdens de seks, waarvan sommige spelen een tong bij het zoenen en orale seks,” zei Parelman.

  • Smart seks, niet alleen duurzaam Sex. Uit onderzoek van Winona State University, blijkt dat de meeste mensen ten onrechte interpreteren ‘goede seks’ met ‘duurzaam seks’. En vrouwen niet na te denken over de term. Aandacht, spannend voorspel, en wat je zegt na de seks is belangrijk wanneer het genot bij vrouwen geeft.

Gebaseerd op onderzoek van sommige deskundigen kunnen de hierboven genoemde tips effectief voor de meeste mannen in seks werken. Echter, voor een ander soort man, ze moeten nog steeds “extra support” in de slaapkamer, want soms een aantal van hen worden vaak nog steeds “quick sex” zelfs impotentie voor de “strijd” ervaren. Een van de beste supplementen worden op grote schaal gebruikt om hen te helpen helden en kampioenen op het bed was Male Extra. Waarom zou Male Extra?

Man Extra is een gevestigde onderneming die de afgelopen 15 jaar hebben gewijd aan onderzoek en ontwikkeling van innovatieve producten voor de gezondheidszorg. Onze toegewijde klantenservice zijn 24/7 beschikbaar om eventuele vragen die je hebt over een van onze producten te beantwoorden.

“Met meer dan 12 miljoen capsules verkocht aan meer dan 150.000 tevreden klanten , MaleExtra ™ is een van de de grootste, meest vertrouwde mannelijke versterking producten op de markt.”

Klik hier voor meer informatie over MaleExtra ™

Hoe werkt MaleExtra werk?

Mrloseweight-Banner-Male-Extra

Voldoen aan sex – voor zowel u als uw partner – vertrouwt op een goede, harde, langdurige erectie. En een goede, harde, langdurige erectie is gebaseerd op de doorbloeding. Man Extra ™ maakt gebruik van een krachtige combinatie van bewezen natuurlijke ingrediënten te helpen verhogen van de grootte, hardheid en duurzaamheid van uw erecties door het verhogen van de bloedstroom naar de penis.

Tijdens een erectie de weefsels in uw penis te vullen met bloed. Hoe meer bloed deze weefsels te houden, hoe groter en harder uw penis. Man Extra ™ breidt de bloedvaten leidt tot de zwellichamen in de penis, waardoor de bloedtoevoer naar hen wanneer u een erectie. Deze toename van de bloedtoevoer naar de penis geeft je groter, harder, langer durende erecties, en u kunt sterker, intensere orgasmen beleven.

mrloseweight-baten-of-man-extra

Dat is niet alles. Betere doorbloeding betekent ook zuurstof en voedingsstoffen veel sneller geleverd aan uw cellen, het uitstellen van vermoeidheid en het stimuleren van uw uithoudingsvermogen tijdens de seks. Met MaleExtra ™ kunt u uw partner te geven wat ze echt willen met keiharde erectie en de hele nacht uithoudingsvermogen.

Wat is het echte voordeel van MaleExtra

Mrloseweight-male-extra-resultaat-in-weekMan Extra biedt echte voordelen aan gebruikers in een kwestie van maanden. Unieke mix van essentiële voedingsstoffen en krachtige erectie versterken ingrediënten MaleExtra’s geeft u grote resultaten met slechts drie pillen per dag . Dus, neem Slechts drie Male Extra ™ capsules elke dag met uw ontbijt of een andere maaltijd, en genieten van grotere, hardere erecties en een super-geladen seksleven! Zorg ervoor dat je drinkt veel water om uitdroging te voorkomen.

Veel van onze tevreden klanten hebben gezien een toename van hun penis in erectie grootte van tussen 0,8 – 2,6 inch over een 3 – periode van 6 maanden met behulp van Male Extra ™ elke dag. Bij grotere, hardere erecties, intensere orgasmen, en een enorme boost aan je uithoudingsvermogen in de slaapkamer, er is geen andere mannelijke versterking supplement als MaleExtra ™.

De resultaten variëren tussen verschillende mensen, maar de meeste van Male Extra klanten beginnen met het zien van resultaten binnen de eerste paar weken van het nemen van Male Extra ™. Om de resultaten te zien, is het belangrijk dat u doorgaat met het Male nemen Extra ™ elke dag. Hoe langer je blijft Male Extra ™, hoe beter de resultaten die je krijgt te nemen.

Zijn de eventuele negatieve bijwerking van MaleExtra

Iedereen die geïnteresseerd is in dit supplement moet dit gedeelte aandachtig te lezen. Het is noodzakelijk om te weten alle ingrediënten van Male Extra zijn natuurlijk en ze brengen geen negatieve bijwerking. Echter, in mijn persoonlijk onderzoek, ontdekte ik sommige mensen ervaren probleem als abnormaal zweten, schuift uitdroging en milde depressie. Maar ze zijn weinig meldingen van deze problemen en de meerderheid van Male Extra recensies zijn positief. Het is aan te raden voor iedereen om pillen te nemen op basis van de op de fles vermeld fles. Probeer niet te overschrijden en volg de instructies nauwkeurig. Als je fit en actief zijn neem deze pillen zonder enige zorg.

“Er zijn geen bekende bijwerkingen van Male Extra ™.”

Buy MaleExtra ™ van Official Website

MaleExtra Customer Testimonial

Gedetailleerde informatie over Man Extra, statistische data-analyse, de verkoop en de wetenschap zijn niet genoeg zonder de getuigenissen van gebruikers. Omdat testimonial gebruikers die moeten bewijzen op het product informatie juist feiten op de grond, die ook gebruikt kan worden als een referentie of een second opinion voor toekomstige gebruikers ook daadwerkelijk gebruik maken van Male Extra. Hier zal ik een aantal van de getuigenissen van de gebruikers Male Extra dat ik gedownload van de officiële website te presenteren:

“Ik heb gebruikt penis pompen voor en vonden dat ze zeer tijdelijk zijn, dus ik was meer dan aangenaam verrast toen MaleExtra heeft me geholpen om mijn penisgrootte permanent te verhogen met 1,7 centimeter in meer dan een maand. Zelfs mijn partner is geschokt door hoe snel mijn penis is gegroeid. Toch zou ze de nieuwe ik voor de wereld niet veranderen. Ze kan niet houden haar handen van me af. ”   – Will Timpson, Gym Instructor, USA, South Carolina

“Ik wil u bedanken voor het verschil dat je mijn vertrouwen, uithoudingsvermogen, en de algehele gezondheid penis hebben gemaakt. Erectiele disfunctie kan invloed iemand, en het kan zielsvernietigende hoe langer het gaat. Maar je supplementen en oefeningen hebben een echt verschil aan mijn seksleven gemaakt. Ik ben nu in de controle over mijn uithoudingsvermogen en voortijdige zaadlozing niet meer bestaan. Plus het beheren van mijn orgasmes en penisgrootte te verbeteren heeft serieus leidde tot een kant van mij, dat ik niet kende bestond. Ik ben nu niet meer bang om te experimenteren “.  Toby Kiln, Elektricien, de VS, Baltimore

“Ik hou van de controle MaleExtra de oefeningen hebben me geholpen om uit te voeren op mijn penis. Ik had nooit verwacht om zo’n een aanzienlijke toename van het libido, viriliteit en mijn uithoudingsvermogen merken, maar deze 34 eenvoudige oefeningen hebben me geholpen om mijn seksuele appetijt en ervaring volledig intense orgasmes te benutten “.  Luke Cain, CEO, Verenigde Staten, Illinois

Hoe kan ik MaleExtra kopen?

U kunt MaleExtra ™ met vertrouwen van Officiële Website kopen (Gelieve, niet kopen dit product van Amazon of e-Bay), wetende dat het wordt ondersteund met een geen risico, geen gedoe 60 dagen geld terug garantie . Als om welke reden je niet 100% tevreden bent, gewoon terug uw resterende MaleExtra ™ capsules samen met al uw originele verpakking binnen 60 dagen na levering voor een volledige terugbetaling, exclusief verzendkosten.

Hoeveel is het?

Man Extra aanbiedingen 3 pakketten aankopen met scherp geprijsde tarieven voor elk pakket in overeenstemming met de behoeften van haar klanten.

1 Pakket 2 Pakket
(meest populaire en beste resultaat)
3 Package
mrloseweight-MaleExtra-prijs-01a mrloseweight-MaleExtra-prijs-2a mrloseweight-MaleExtra-prijs-03a

Is het een duur product?  Het antwoord is “Abselutely NO!” In vergelijking met de voordelen die je krijgt voor echt later in je leven:

  • Beter seksleven
  • Gewaardeerd en preferred partner vanwege de ‘sterkte’ van uw slaapkamer
  • Vertrouwen toegenomen omdat het je partner kan voldoen in bed met de grootte van de penis en duurzaam seks die u voor uw partner
Klik hier voor MaleExtra ™ speciale korting tot Monday, 2020-Apr-06