5 vihjeitä Asiantuntijat + MaleExtra ovat tehokkain tapa Delay Orgasm (Durable Sex)

Orgasmi tulee liian pian usein aiheuttaa ahdistusta ongelmista ja tekevät ole innostunut. Lähestyttäessä sekuntia “räjähtää”, te alkavat yleensä tarvitse huolehtia. Ja kuten lumipalloefekti, häiritsevä asia, polttaa hermostoon ja nopeuttaa siemensyöksy.

Jos haluat kestää kauan, sinun täytyy voittaa ahdistusta aivoissa, eikä yrittää kääntää ei-seksuaalinen mielikuvitus”, sanoi David Rowland, Ph.D. , professori yliopiston Valparaiso.

Täällä on 5 yksinkertaisia ​​vinkkejä lykätä oman orgasmin, joka tekee sinulle tehokkaampia sängyssä:

  • Keskity kaunis kokemus. Keskity kuinka suuri sukupuolen että sinulla on. Yritä valita tietyn asetuksen mitään, kuten kumppanin huulet, hengitys, liike lantion tai hartioita. Ehkä tämä ajatus uuden ilmeen. Mutta ainoa tapa saada tietää, jos nämä vihjeet voivat toimia hyvin sinulle on kokeilla sitä.

“Jos nauttia jännitystä sukupuoleen, niin et enää keskittyä mielen: ‘Mitä jos loppuun liian nopeasti,” “, sanoo Rowland.

  • Pidä jännitystä. Jos tunnet itse lähestyy maaliviivan liian nopeasti, tunnustamalla sen avulla voit “vetää” ennen kuin on liian myöhäistä.

“On niin monia ajatuksia, jotka voivat hidastaa saapumista orgasmin. Joten, sinun täytyy säilyttää oman tason jännitystä”,  sanoi Michael Parelman, Ph.D. , professori kliinisen psykologian ja lisääntymislääketiede Cornell University

  • Rehellinen Kumppanisi. Kerro kumppani, että sinun täytyy hidastaa pelin. Kerro hänelle, “Olet niin kuuma. En kestä pitkään jos jatkamme näin” tai jopa pysähtyä hetkeksi, kun olet sisällä Panis sanomalla “Hetkinen”,  niin te stimuloida häntä suullisesti tai manuaalisesti, kunnes olet hieman hiljaisempi. Lisäksi se osoittaa itsensä tyydytys ei ole kaiken puolestasi. Tässä vaiheessa todella nähdään herrasmies.

“Koska avoin näin näyttää kumppani, että olet varma seksuaalisesti”, sanoi Rowland

  • Auta kumppani. Intiimi tunnelma yhtäkkiä katoaa aiheuttaa tilanteen olevan outoa. Jos ei olet loppuun “nopeasti, Varmista auttaa häntä saavuttamaan hänen” need’- ja vähentää painetta tunnet toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla seuraavalle kierrokselle.

“Monta tapaa voidaan tehdä tyydyttää nainen aikana sukupuoli, joista jotkut pelaavat kielen kun suudella ja suuseksiä”, sanoi Parelman.

  • Smart Sex, ei vain kestävä Sex. Tutkimukseen Winona State University, osoittaa, että useimmat miehet vahingossa tulkita “hyvä sukupuoli” kanssa “pysyvällä sukupuoli”. Ja naiset eivät ajattele aikavälillä. Huomio, jännittävä esileikki, ja mitä sanoa, kun seksi on tärkeää, kun se tuottaa nautintoa naisilla.

Perustuen tutkimuksen jotkut asiantuntijat, edellä mainitut vihjeet voivat työskennellä tehokkaasti useimmille miehille seksin aikana. Kuitenkin jotkut muut sellainen mies, he tarvitsevat edelleen “lisätukea” makuuhuoneessa, koska joskus jotkut niistä ovat edelleen usein kokevat “quick sex” jo impotenssi ennen “taistelu”. Yksi parhaista lisäravinteet ovat laajalti käytetty auttamaan heitä urhot ja mestareita sängyllä oli Male Extra. Miksi Mies Extra?

Mies Extra on vakiintunut yritys, joka on omistettu 15 viime vuoden tutkimukseen ja innovatiivisten terveydenhuollon tuotteiden. Meidän oma asiakaspalvelu on käytettävissä 24/7 vastaamaan kaikkiin kysymyksiin sinulla on noin tuotteistamme.

“Yli 12 miljoonaa kapselia myyty yli 150.000+ tyytyväisiä asiakkaita , Mies Extra ™ on yksi johtavista, luotettavin mies lisälaite tuotteita markkinoille.”

Klikkaa tästä oppia lisää MaleExtra ™

Miten MaleExtra toimii?

Mrloseweight-Banner-uros-Extra

Tyydyttävä sex – sekä sinulle ja kumppani – nojaa hyvä, kova, pitkäkestoinen erektio. Ja hyvä, kova, pitkäkestoinen erektio perustuu veren virtausta. Mies Extra ™ käyttää tehokas fuusio osoittautunut luonnollisia ainesosia auttaa lisäämään kokoa, kovuus ja kestävyys erektio lisäämällä verenvirtausta penikseen.

Aikana erektio, kudosten peniksen täyttyä verellä. Mitä enemmän verta näihin kudoksiin pitää, isompi ja kovempi peniksen tulee. Mies Extra ™ laajentaa verisuonia johtaa Paisuvaiskudos peniksen, lisäämällä veren virtausta niitä, kun on erektio. Tämä veren virtausta peniksen antaa sinulle isompi, kovemmin, pitkäikäisempiä erektio, ja mahdollistaa kokea vahvempi, intensiivistä orgasmeja.

mrloseweight-hyöty-of-uros-extra

Eikä siinä kaikki. Parannettu verenkierto tarkoittaa myös happea ja ravinteita toimitetaan paljon nopeammin soluillesi, viivästyttää väsymys ja parantaa kuntoa yhdynnän aikana. Kun Mies Extra ™ voit antaa kumppani, mitä he todella haluavat kanssa kivikova erektio ja koko yön sitkeys.

Mikä on todellinen hyöty MaleExtra

Mrloseweight-uros-extra-tulos-in-viikonMies Extra tarjoaa todellisia etuja käyttäjille muutamassa kuukaudessa. MaleExtra ainutlaatuinen sekoitus välttämättömiä ravintoaineita ja voimakas erektio parantavia ainesosia antaa suuria tuloksia vain kolme pilleriä päivässä . Joten, vain kestää kolme Mies Extra ™ kapselia päivittäin aamiaista tai toiseen ateria, ja nauti isompi, kovemmin erektio ja super-hintaan sukupuolielämää! Juo paljon vettä välttääksesi nestevajauksen.

Monet tyytyväiset asiakkaat ovat lisääntyneet niiden pystyttää penis koon välillä 0,8-2,6 tuumaa yli 3-6 kuukautta aikana käyttämällä Mies Extra ™ päivittäin. Isompi, kovemmin erektio, enemmän intensiivistä orgasmeja, ja valtava vauhtia kuntoa makuuhuoneessa, ei ole mitään muuta mies lisälaite täydentää kuten Mies Extra ™.

Tulokset vaihtelevat ihmisten, mutta useimmat Mies Extra asiakkaiden alat nähdä tuloksia muutaman ensimmäisen viikon ottaen Mies Extra ™. Jotta nähdä tuloksia, on tärkeää jatkat Male Extra ™ päivittäin. Mitä kauemmin jatkat Male Extra ™, parempia tuloksia saat.

Ovatko tahansa negatiivinen sivuvaikutus MaleExtra

Jokainen, joka on kiinnostunut lisäosa tulisi lukea huolellisesti nämä ohjeet. On välttämätöntä tietää kaikki ainesosat Mies Extra ovat luonnollisia ja ne eivät tuo mitään negatiivisia sivuvaikutuksia. Kuitenkin minun henkilökohtainen tutkimus, löysin joitakin miehiä kokenut ongelmia kuten epänormaali hikoilu, työnnä kuivuminen ja lievä masennus. Mutta ne ovat muutamia raportteja näiden ongelma ja suurin osa Mies Extra arviot ovat myönteisiä. On suositeltavaa kaikille ottaa pillereitä mukaan pullon mainittu pullon. Älä yritä ylittää ja seuraa ohjeita huolellisesti. Jos olet virkeänä ottaa näitä pillereitä ilman mitään huolta.

“Ei ole tiedossa sivuvaikutuksia Male Extra ™.”

Osta MaleExtra ™ Official Website

MaleExtra Asiakaskertomukset

Lisätietoa Mies Extra, tilastollisen datan, myynti- ja tiede eivät riitä ilman suosittelut käyttäjiltä. Koska suosittelu käyttäjät, joilla on todistettava tuotteeseen tietojen oikeellisuus faktoja, jota voidaan myös käyttää referenssinä tai toisen mielipiteen ennen mahdollisille käyttäjät todella käyttää Male Extra. Täällä aion esitellä joitakin suosittelut käyttäjät Mies Extra että olen ladata viralliset sivut:

“Olen käyttänyt penis pumput ennen ja todennut niiden olevan erittäin väliaikainen, joten olin enemmän kuin iloisesti yllättynyt, kun MaleExtra auttoi pysyvästi lisätä penikseni kokoa 1,7 tuumaa yli kuukauden. Jopa minun kumppani on järkyttynyt, kuinka nopeasti penikseni on kasvanut. Silti hän ei muuta uutta minulle maailman. Hän ei voi pitää käsiään pois minua. ”   – Will Timpson, kuntosali opettaja, Yhdysvallat, Etelä-Carolina

“Haluan vain kiittää teitä eron olet tehnyt minun luottamusta, kestävyys, ja yleistä peniksen terveyttä. Erektiohäiriö voi vaikuttaa ketään, ja se voi olla sielu tuhoaa kauemmin se jatkuu. Mutta täydentää ja harjoitukset ovat todella muuttaa seksielämääni. Olen nyt hallitsee minun sitkeys ja ennenaikainen siemensyöksy ei enää ole. Plus hallinnassa parantaa minun orgasmeja ja peniksen koko on vakavasti herättänyt puolella minua, että en tiennyt. Olen nyt enää pelkää kokeilla. ”  Toby Kiln, sähköasentaja, Yhdysvallat, Baltimore

“Rakastan ohjaus MaleExtra harjoitusten ovat auttaneet minua toteuttamaan minun penis. En uskonut koskaan nähneet tällaisia ​​merkittävään kasvuun libido, miehekkyys ja minun sitkeys, mutta nämä 34 yksinkertaisia ​​harjoituksia ovat auttaneet minua valjastaa minun seksuaalista halukkuutta ja kokemus kokonaan intensiivistä orgasmeja. ”  Luuk Kain, CEO, USA, Illinois

Miten voin ostaa MaleExtra?

Voit ostaa Mies Extra ™ luottamusta Official Website (Ole hyvä, älä osta tätä tuotetta Amazon tai e-Bay), tietäen, että se on riittävän kattava minkäänlaista riskiä, ​​ei hässäkkää 60 päivää rahat takaisin-takuu . Jos jostain syystä et ole 100% tyytyväinen, voit palauttaa jäljellä Mies Extra ™ kapselit yhdessä kaikkien alkuperäisessä pakkauksessa 60 päivän kuluessa toimitus täyden hyvityksen ilman postikulut.

Paljonko se on?

Mies Extra tarjoaa 3 paketit ostoksia alennettuun jokaisen paketin mukaisesti asiakkaiden tarpeisiin.

1. Paketti 2. Paketti
(Suosituin ja paras tulos)
3. Package
mrloseweight-MaleExtra-hinta-01A mrloseweight-MaleExtra-hinta-2a mrloseweight-MaleExtra-hinta-03a

Onko se kallis tuote?  Vastaus on “Abselutely EI!”, Kun verrataan edut saat todellista myöhemmin elämässäsi:

  • Better seksielämääsi
  • Arvostettu ja haluttu kumppani, koska “lujuutta” makuuhuoneessa
  • Luottamus kasvaa, koska se voi tyydyttää kumppani sängyssä koko penis ja kestävä sukupuolen että annat parisi
Klikkaa tästä MaleExtra ™ Erikoisalennus kunnes Wednesday, 2020-Feb-19